Tentoonstelling 2013

Tentoonstelling

Op zaterdag 30 november a.s. houden wij onze jaarlijkse tentoonstelling. De 4 nico de jongduiven, die door de leden vrijdagavond worden ingekooid, zullen zaterdagmorgen op hun schoonheid beoordeeld worden door de bekende keurmeester Nico de Jong uit Zaandijk. ’s Middags, vanaf 3 uur, kunnen de deelnemers en belangstellenden het resultaat van de beoordeling zien. Ook worden er die middag om +/- 5 uur een aantal bonnen, die recht geven op een jonge duif 2014, bij opbod verkocht. Als veilingmeester zal Aad Kors, op zijn humoristische wijze, de door regionaal bekende liefhebbers beschikbaar gestelde bonnen aan de man/vrouw trachten te brengen. De volgende bonnen komen onder de hamer. Klik hier voor alle bonnen:Tentoonstelling 2013

Het is zover

Zaterdag 30 november hielden we onze jaarlijkse tentoonstelling. Maar liefst 22 leden hadden vrijdagavond hun 4 mooiste duiven in een tentoonstellings kooitje gezet. De Snelpost tentoonstelling 2013 (1)Natuurlijk hadden de echte kenners die avond al gezien welke duiven de meeste punten zouden scoren. Gelukkig heeft  keurmeester Nico de Jong zaterdagmorgen de echte keuring uitgevoerd, waaarbij bleek, dat sommige echte kenners  niet zo echt te zijn! ’s Middags vanaf 3 uur kon een ieder het resultaat beoordelen en het werd gezellig druk. Onder het genot van een drankje, hapjes kaas, worst , Chinees en haring werden er heel wat duivenmelkers praatjes rondgestrooid. Men kwam in royale buien, want de 5 rondes loten, met fietspompen, taarten, zakken duivenvoer, leverworsten, kippen, enz.als prijzen werden vlot verkocht. Ook Aad Kors had geen moeite om de 20 duivenbonnen, op zijn humoristische wijze, aan de man/vrouw te brengen. Aan het slot van deze geslaagde middag mocht de voorzitter van de attractie commissie de inzenders van de mooiste duiven en van de 3 bovenaan staande 4-tallen huldigen, de attractie leden danken voor hun inzet en het publiek bedanken voor hun komst en ze een wel thuis toewensen.

De uitslag

Klik hier als je de volledige uitslag wilt zien.

Foto’s

De 1e plaats is voor Gerrit Klooster

De 1e plaats is voor Gerrit Klooster

De 2e plaats is voor Henk Groote

De 2e plaats is voor Henk Groote

De 3e plaats is voor Wil Edelenbosch

De 3e plaats is voor Wil Edelenbosch

Klik hier als je meer foto’s wilt zien.

 

One comment

 1. nico de jong schreef:

  ha die martin,
  bedankt voor jullie reactie.ik heb er in mijn club ook al over gesproken dat ik het initiatief en jullie aanpak fantastisch vind.Heerlijk om met zulke jonge enthousiaste bestuurders te kunnen werken.
  ik wens jullie nog heel veel plezier met onze hobby.
  groeten,
  nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.