Voorwoord

De leden van de Snelpost uit Enkhuizen, zijn niet alleen humorvol , maar ook apart qua slag.

Hier huizen de betere liefhebbers uit Noord-Holland, zouden ze elders wonen dan zullen sommige van hen ware toppers zijn vergelijkbaar, zelfs beter dan toppers zoals Klinkenberg of een Meerkerk die in het zelfde Rayon zitten, verschil alleen al zijn de veel kleinere hokken, hier huizen geen megahokken, stuk voor stuk allemaal hardwerkende mensen en wat gepensioneerde daar gelaten, maar ook die hebben altijd hard moeten werken voor hun brood, behalve 1 die was leraar op een school, maar ook jarenlang voorzitter van deze gezellige vereniging.

Dit omdat zoals in het “SPOOR DER KAMPIOENEN” al aangegeven werd in het verleden, dat o.a. Enkhuizen in een uithoek zit en dat het schier onmogelijk is dat ze in Enkhuizen vroege prijzen halen, diegene die in de vluchtlijn zitten kunnen een prijsje mee pakken, maar echt vroeg, neen dat is schier onmogelijk.

Toch zijn er leden die dat wel kunnen, maar we stellen alle leden één voor één aan U voor.

Mocht U denken  dat U het wel zou kunnen om nog beter te presteren in deze uithoek van Nederland, dan nodigen wij U graag uit om hier te komen wonen en te spelen tegen deze illustere leden zoals Martin Klaassen, Gerrit Klooster, Theo Sentveld, Jaap Sietse, Henk  Dokkum,  Nicky Dokkum,  Wilfred Dokkum, lous van Koll, Jan Blok, Jeroen Blok,  Andries Blok, Coen en Mike van Dijk, Truus Smit, Comb. Knijn-de Wit , Jan  Hooijman, Piet Doedens, Willem Sikkens, Henk Grootte,  Huib Edelenbosch of Wil Edelenbosch, dan de jeugdleden Jari Dokkum en Vito (team) Duppen, neemt U van mij maar aan…………tevergeefs is de moeite.

Of durft U het wel aan…………………………………., neem dan als U een huisje kunt bemachtigen in het mooie Enkhuizen contact met het bestuur.

Jarenlang schreef ik voor de Vredesduif, ja daar waar ook A.S. voor schreef, over vele Noord-Hollandse liefhebbers, dan het rondje Amsterdam en over de achterhoek en Drenthe samen met Ben Bakker(Vroomshoop) en had een eigen column , schreef enkele stukjes voor het N.P.O., en laatst gevraagd om voor een internetsite te schrijven, echter door te weinig tijd en inzake het vele reizen er toch maar van afgezien.

Maar voor deze gezellige vereniging maak ik graag tijd vrij, want deze mensen die al weinig tijd hebben en dan zo presteren daar neem ik mijn petje voor af.

J.D.